VÅR RESA!

Mycket har hänt sedan sist och jag orkar inte skriva en sammanfattning så jag tänker börja om på nytt och skriva om vår resa för att bli föräldrar :-)

Vi har haft ett par jobbiga år med längtan efter barn om inte kommer :-(. Därför bestämde vi oss förra året för att adoptera istället :-)

Vårt första steg var att ta kontakt med kommunen som i sin tur hänvisade oss till en kurs för blivande adoptionsföräldrar som man måste gå.

Vi anmälde oss till den och gick kursen i september månad. Efter att kursen var avslutad tog vi kontakt med kommunen igen och nu träffade vi våra socialsekreterare som skulle göra vår utredning.

Utredningen bestod av fyra möten som innehåll många frågor samt vissa papper som vi skulle ordna.

Nu är denna delen avklarad och det vi väntar på nu är att Socialnämnden ska säg JA eller NEJ till om vi får adoptera.

Vi står i kö hos en adoptionsorganisation och så fort vi fått vårt medgivande är det bara väntan på att det ska bli vår tur att få skicka iväg våra papper till det land vi valt.

Vi vill adoptera från Afrika.

Så nu kommer min blogg handla om denna resan !

Ta hand om er

Kramar
Pernilla


Kommentarer
Postat av: Vera

Det ska bli underbart att få vara med och läsa om er resa.

2010-01-23 @ 15:13:15
URL: http://veroniique.blogg.se/
Postat av: Linda

JA! En uppdatering! Ska bli jätteroligt att följa er resa till att bli föräldrar.Vi ses på torsdag för vår resa :-)kramar

L

2010-01-23 @ 20:56:58
Postat av: sandra Lang

Jag är helt stum, fick tårar i ögonen. Vi har känt varandra så länge nu och vet vad ni kämpat. Har fortstatt att något varit på gång:-) jag önskar er all lycka och hoppas ni inom inte allt för lång tid får fortsätta er nya resa, ska bli så spännande!!!!!!!!Många varma kramar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-02-03 @ 21:46:17
Postat av: Vendela

Tycker om det du skrivit! Spännande att se lite bra grejer och inte endast det generella sakerna som man kan läsa om hela tiden. ;)

2010-12-02 @ 09:37:25
URL: http://jade.se/reseguide/phuket

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0