Nytt år, nya möjligheter

Välkommen 2011!

Jag avslutade 2010 med att vara 17 kg lättare än vad jag var när det började, väldigt nöjd är jag med detta kan ni tro. Mitt nyårslöfte till mig själv är att ha gått ner ytterligare 13 kg till den 14 juni. Här ska det minsann kämpas på kan ni tro :-)
När det kommer till adoptionen har vi nu plats 26 till Sydafrika så det är bara att fortsätta vänta och längta. Vi hoppas få skicka våra papper till Sydafrika under 2011.... Men den som väntar på något gott väntar inte för länge som man brukar säga.

Annars har 2010 varit ett väldigt trevligt år. Min underbara svägerska födde sin andra dotter Freja och hon är så underbar. Våra underbara vänner fick sin tredje son Melwin som också är min gudson. Så nu har vi ytterligare två barn att skämma bort :-)

I september åkte min älskade syster till Australien i 3,5 månad, som tur är hon hemma hos oss igen. Hennes tid där var riktigt jobbig för henne då hon längtade hem hela tiden. Den 23 dec hämtade jag henne och det var ett kärt återseende kan ni tro.

Vi har även hunnit med att vara i Nerja i 10 dagar tillsammans med min gudson Anton och hans föräldrar.

I början på december åkte jag och maken min en vecka till Teneriffa där vi solade, badade och bara tog det lugnt. Vi firade Martins 35 års dag där och det var en mysig dag.

Jul och nyårsfirande har kommit och gått och nu ska jag ta min an det nya året men förnyade krafter :)

Tyvärr har 2010 visat mig att man kan bli riktigt besviken på människor i ens närhet men jag har bestämt mig för att blicka framåt och inte lägga energi på att reta mig på detta längre...
Jag vet att jag är duktig och gör det bästa jag bara kan, om detta retar folk eller om dom tycker annorlunda är det deras problem och inte mitt!!

Önskar er alla ett riktigt gott och lyckligt 2011!!

Kram
Pernilla


RSS 2.0