Här sitter jag och kramar två värmekuddar

img_4361 (MMS)

Här sitter jag och kramar två värmekuddar


Ligger och njuter i solstolen :-)

img_6838 (MMS)

Ligger och njuter i solstolen :-)


- 20 kg

Här börjar viktresa, 100428
-9,2 kg datum: 100818-20,5 datum: 110412

Ischias & Främmande

Det verkar som Pernilla fått ischias i fingertopparna, eller kanske bara kramp? Så därför hoppar jag in och skriver ett par rader innan helgen.

Bloggen har alltså fått främmande (gäst, besök ...) av den äldsta i den yngre syskonskaran!

Ikväll är det samling hos farmor & farfar, tyvärr kan Pernilla inte samkväma med oss, kanske mest synd om henne iofs ;) ... påskäggen ska delas ut (JA, vi får fortfarande påskägg) eftersom att jag och Johan ska åka på semester. Söndag morgon är det vi som väcker fiskmåsarna och drar oss mot Köpenhamn för att vidare styra vingarna mot Teneriffa. Där väntar avkoppling, bokläsning, simning (läs bada), sol, vin, öl, god mat ... ja ni fattar kanske ... mycket som väntar och allt i antistress temat!

Vi förväntar oss att komma hem till en riktig vår, inte våren som bryts av med kalla regniga och blåsiga dagar. Ännu bättre hade varit om vi kommit hem till rensade och städade vindsutrymmen, men det är nog bara en dröm. Vi har packning, rensning och flytt framför oss ... Johan, jag och vår röda brumbrum flyttar ut från stadskärnan till Bunkeflo - vuxenpoäng?!

Apropå vuxenpoäng så var jag på systembolaget tidigare idag för att handla present till en kollega, frågan kom som vanligt om leg, undrar hur gammal jag kommer vara när jag för sista gången behöver visa leg (alltså jag visar inte benet för alla internationella läsare) på bolaget?! Men storyn slutade inte där, damen i kassan sa att det inte såg ut som det var jag på bilden och frågade om det verkligen var jag ... hahaha, 30 år och får dessutom övertyga kassörskan om att det inte är falskleg! ... Hon tyckte att jag skulle byta ut mitt körkort ... jag tycker hon ska bry sig mindre om det.

Förresten, främmande är ett märkligt ord!

Trevlig helg & påsk!!

Fridens,
Martina

Ps om det är någon som missat det så är jag störtmegajätteKÄR i min fina Johan!

Sitter ute och njuter i vårsolen :-)

img_3979 (MMS)

Sitter ute och njuter i vårsolen :-)


Partyprinsessa

img_1438 (MMS)

Partyprinsessa


RSS 2.0