Min viktresa

Ja man får ju sysselsätta sig med något medan man väntar på adoptionen. Jag sysselsätter mig med träning och viktväktarna för att gå ner i vikt och bli piggare och orkar mer när vi får vårt hett efterlängtade barn.

Här är en bild på mig innan jag började min viktresa:Och här är jag idag - 10,6 kg på 3,5 månad :-)
Konstigt...

Helt plötsligt är båda mina systrar bortresta samtidigt. Känne konstigt att inte ha någon av dem här i närheten. Speciellt nu när jag varit lite sjuk och då är jag van vid att ringa mina systrar.

Paulina är ju inom samma tidszon men hon njuter av strandlivet på Santorini och kommer hem på måndag. Hon är saknad av mig :-).

Då är det lite värre med Martina som är i Australien och jobbar. När jag vaknar och börjar min dag här så slutar hennes dag där down under. Känns lite konstigt när man pratar med henne och klockan är typ 06.00 där.
Men om en vecka kommer hon hem och är då hemma i 4 veckor innan hon sen åker tillbaka och kommer då inte hem förrän den 23 december! Oh hemska höst hur ska jag klara mig?!?

Det är ju tur att vi har två resor inplanerade till hösten.
Först åker vi till underbara Nerja i 10 dagar i oktober tillsammans med min gudson och hans föräldrar. Ska bli så skönt att komma ner till huset igen och bara koppla av. Det är ju trots allt ett helt år sedan vi var där sist :-)


Sen i december åker vi till Teneriffa eftersom min underbara man ej vill vara hemma när han fyller 35 år så vi åker och njuter av sol och bad när det troligen är kallt och snö här hemma :-)

Ha en bra dag mina vänner.

Puss och kram
Pernilla


GRATTIS MIN VÄN + EN STOR SAKNAD

Eftersom jag sitter och bloggar idag vill jag samtidigt säga ett stort GRATTIS till min underbara vän Cim som fyller tjugo femton idag.
Du är helt underbar vännen. Tack för att du finns. Hoppas du vet hur mycket du betyder för mig :-)Jag och Cim på midsommar!


För övrigt så sitter jag här med en enorm saknad efter min syster som just nu befinner sig på andra sidan jordklotet.... Vilken tur att hon bara ska vara borta i två veckor denna gången men jag börjar så klart fundera på hur det ska gå nästa gång hon åker och då ska vara borta betydligt längre....

Usch vilken lipsill jag är.

Och för att göra det hela ännu jobbigare så åker min andra underbara syster bort en vecka från imorgon. Så det innebär att jag är all by my self den närmsta veckan.

Till mina underbara systrar JAG ÄLSKAR ER!Jag och mina underbara systrar


RSS 2.0